Dinamoviştii şi-au pierdut răbdarea: „Nu vă puteţi ascunde!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 01:55,
dinamo-steaua-coregrafie

Dinamoviştii s-au săturat să audă scuzele lui Pablo Cortacero. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au transmis un comunicat dur la adresa celui care îi reprezintă pe acţionarii spanioli ai clubului.

Cum criza financiară de la Dinamo se adânceşte, iar banii promişi de acţionarii spanioli întârzie să ajungă în conturile clubului, fanii au decis să iasă la atac. Dinamo trebuie să plătească 800.000 de lei până la sfârşitul lunii, altfel echipa va fi depunctată cu şase puncte.

Ar putea fi doar începutul celui mai negru scenariu pentru echipa care riscă să piardă la masa verde următorul meci în lipsa unui medic la echipă.

Cortacero a promis o majorare de capital în urma şedinţei acţionarilor, convocată pentru 21 decembrie, însă fanii s-au săturat de minciunile spaniolilor.

 

„PUTEȚI FUGI, DAR NU VĂ PUTEȚI ASCUNDE…
ROMÂNII ȘI CÂINII VĂ VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă…

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii.
Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie.

Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada!
Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. SUNTEM PESTE TOT!

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postări și orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenței Sale, pe adresa: [email protected]

Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelența Voastră, domnule ambsador, așa cum nouă nu ne place să fim arătați cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciți prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiți hoți și șarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România.
Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiție nu o putem numi) și este o rușine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este nația lor și pe unde încearcă să se ascundă” – a fost mesajul fără echivoc al fanilor dinamovişti.

pchspaniolidinamoac'ionariinvestitoricortacero
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”