Dinamoviștii primesc un ajutor neașteptat: ”Dacă Negoiță își dorește, nu pot să zic nu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 11 august 2019, ora 14:27,

Dinamo trece printr-o perioadă complicată, iar un fost internațional sare în ajutorul formației din Ștefan cel Mare.

Ionel Ganea (45 ani), fost jucător la Dinamo în 2006 (18 apariții, 14 goluri), sare în ajutorul ”câinilor”. Fostul internațional a explicat că dacă Ionuț Negoiță, patronul formației din Ștefan cel Mare, îi cere ajutorul, acesta nu îl poate refuza. Ganea crede că îi poate ajuta pe dinamoviști să treacă peste perioada complicată.

Sănătatea Cluj, FC Rapid Ghidighici, Universitatea Cluj, Rapid București, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Poli Timișoara sunt echipele antrenate de ”Ganezu” în Liga 1.

„Până în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie şi nu am purtat niciun fel de tratative cu cineva din conducerea clubului. Orice este posibil, orice este posibil. 

Vreau să îţi mai subliniez un lucru. Sunt antrenorul care a preluat foarte multe echipe în insolvenţă. Deci sunt antrenorul care a fost la echipe numai cu probleme financiare foarte mari şi eu zic că m-am descurcat foarte bine. Dacă (n.r. Ionuț Negoiţă) are nevoie şi îşi doreşte lucrul acesta, nu pot să îi zic nu”, a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.

Citește și Un fost campion cu Dinamo îi critică pe oficialii ”câinilor” : ”Au aruncat în aer toți suporterii”

ionel ganeadeclaratiidinamoliga 1antrenor