Dinu Todoran, dezvăluiri despre numirea la FCSB: „A fost înainte să intru în acel lăcaş, nu cum zic alţii”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 19:19,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

FCSB va începe noul sezon de Liga 1 cu o schimbare majoră la nivelul băncii tehnice.

După ce a pierdut campionatul, Toni Petrea a părăsit gruparea roș-albastră, iar în locul său, Gigi Becali l-a numit surprinzător pe Dinu Todoran, după ce a aflat că acesta era la biserică în momentul în care Mihai Stoica îl apelase pentru un post la echipa a doua. Decizia patronului de a-l pune la cârma primei echipe l-a uimit până și pe Dinu Todoran, care a explicat cum a ajuns să fie antrenorul vicecampioanei României.

„A contat foarte mult că MM a fost managerul pe care l-am avut la Urziceni, am păstrat o relaţie foarte bună. Am fost în discuţie să vin la echipa a doua, s-a întâmplat acel moment fericit pentru mine. A fost înainte să intru în acel lăcaş, nu cum zic alţii, că mă duc la biserică cu telefonul la mine. Fiecare poate să zică orice, nu mă deranjează absolut deloc”, a declarat Dinu Todoran la conferinţa de presă.

FCSB

Noul antrenor al FCSB-ului a motivat și înfrângerea echipei roș-albastre de a nu lua titlul la finalul sezonului trecut, pe care a pus-o pe seama accidentărilor, a infecțiilor cu noul coronavirus și a arbitrajului.

„Au fost probleme cu accidentările, cu COVID-ul, dar şi cu arbitrajul. Anul trecut din cauza asta am pierdut campionatul”, a mai spus Dinu Torodan.

CITEȘTE ȘI –>> VESTE URIAȘĂ PENTRU FCSB! FLORINEL COMAN A FĂCUT DEPLASAREA LA BOTOȘANI! ȘANSE MARI DE A JUCA

dinu todoranantrenorfcsnbisericarealitateamihai stoica