Discuții aprinse după retragerea Simonei Halep de la Palermo! Organizatorii și fanii n-au înțeles decizia

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 27 iulie 2020, ora 19:38,
simona-halep

Simona Halep (locul 2 WTA) și-a anunțat retragerea din turneul pe zgură de la Palermo, programat în perioada 3-9 august. Decizia a fost luată pe fondul pandemiei de coronavirus. Organizatorii competiției și o parte dintre fani nu au înțeles motivarea jucătoarei din România.

Italia a impus carantina de 14 zile pentru toate persoanele care vin din România, dar organizatorii turneului de tenis de la Palermo au oferit asigurări că Halep va primi o derogare.

Simona Halep a precizat că a luat decizia „având în vedere numărul în creștere de cazuri de COVID-19 în România și temerile cu privire la călătoriile cu avionul în această perioadă„.

Am primit decizia Simonei Halep cu multă amărăciune. Anterior, eram optimiști și am informat staff-ul ei în privința faptului că jucătoarele de tenis nu vor fi obligate să stea în carantină. Halep a primit un comunicat oficial din partea autorităților sanitare, în care era explicată ordonanța Ministerului Sănătății.

Cu toate acestea, echipa SImonei Halep ne-a transmis doar decizia finală, anulând toate eforturile noastre. Suntem supărați și profund dezamăgiți„, a spus directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma.

A fost decizia Simonei. I-a fost frică să zboare cu un avion privat„, a scris unul dintre fanii Simonei, pe Twitter.

După o pauză de peste cinci luni, circuitul feminin WTA se reia pe 3 august, la Palermo, un turneu de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 225.000 de dolari. Simona Halep era principala favorită a competiției.

Accesul spectatorilor va fi permis la Palermo, dar într-un număr restrâns. Vor fi aplicate măsuri speciale, inclusiv purtarea măștii.

Haleppalermosimona halepturneuwtacoronavirus
eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor

eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”