Doi dintre jucătorii sosiți la FCSB pentru meciul cu Slovan, pe făraș! Becali nu vrea să-i păstreze

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 11:08,
Caiado-si-Karanovic

Latifundiarul din Pipera ia primele măsuri după eliminarea din Europa League de aseară, iar țintele patronului de la FCSB sunt chiar doi dintre ultimii jucători aduși la echipă!

Cu un lot decimat de infectările cu coronavirus, FCSB a încercat cu disperare să își completeze lotul înaintea partidei din Europa League contra cehilor de la Slovan Liberec. Gigi Becali a reușit într-un timp record să realizeze trei transferuri dintr-un singur foc, cu o zi înainte de meci. Gabi Enache, David Caiado și Goran Karanovic au fost achizițiile făcute în ultimul moment de echipa bucureșteană. Ultimii doi au venit la pachet de la Hermannstadt, dar probabil că vor pleca tot împreună de la echipa roș-albastră, după doar un meci jucat în tricoul FCSB.

Cei doi jucători nu l-au impresionat pe Gigi Becali în meciul de aseară, iar soarta acestora pare deja hotărâtă, fotbaliștii făcând cale întoarsă spre echipa lui Ruben Albes.

Ambii jucători au început partida de aseară ca titulari. Goran Karanovic a început meciul ca vârf al echipei bucureștene, dar a ieșit de pe teren doar 10 minute, acuzând probleme medicale, în timp ce portughezul David Caiado a evoluat pe parcursul întregului meci, dar fără a avea acțiuni notabile pentru echipa roș-albaștrilor.

Cealaltă achiziție de ultim moment de la FCSB, Gabriel Enache, va continua la echipa roș-albastră pentru un an, potrivit declarațiilor fotbalistului.

Cu 15 jucători infectați cu coronavirus, FCSB s-a văzut eliminată aseară de formația cehă Slovan Liberec, scor 0-2, din turul trei preliminar al Europa League.

Citește și Camora, chemat la națională de un fost antrenor de la CFR: “Este un jucător extraordinar!”

karanovicfcsbrealitateacaiadoEuropa League
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda