Doi fotbaliști, condamnați la închisoare după ce au încercat să-l omoare pe căpitanul echipei adverse, la finalul unui meci

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 10 mai 2021, ora 22:52,
politie-crima

Câteodată fotbalul trece peste partea umană, iar protagoniștii pun victoria mai presus de absolut orice.

După un conflict petrecut în timpul unui meci de fotbal, doi coechipieri au vrut să-și facă dreptate singuri. Aceștia au încercat să-l omoare pe unul dintre adversari, aplicându-i câte două lovituri de cuțit.

Fapta incredibilă s-a petrecut în a treia ligă spaniolă de fotbal, în urmă cu cinci ani. Protagoniștii au fost condamnați la câte zece ani de închisoare, potrivit digisport.ro, care citează Marca.

Conflictul a avut în timpul partidei dintre El Palo și Alhaurin de la Torre. Ce doi jucători de la El Palo au încercat să îl ucidă pe căpitanul echipei adverse.

Tribunalul din Malaga i-a condamnat, luni, pentru tentativă de omor.

Procurorul a cerut o pedeapsă de 16, respectiv 14 ani de închisoare pentru cei doi. Aceștia vor sta însă, câte zece ani, după gratii.

”Te voi ucide! Vezi tabela? Când se va încheia meciul, te voi ucide. Ne vedem afară! Te aștept”, a redat un martor cuvintele unuia dintre cei doi atacatori.

După ce a fost înjunghiată, victima s-a târât până la vestiar unde a leșinat. Cei doi agresori vor fi nevoiți nu doar să stea după gratii ci și să plătească despăgubire 69 de mii de euro victimei și nu vor mai avea dreptul să se apropie de Galan la mai puțin de un kilometru pentru următorii 11 ani.

Citește și VIDEO | Tragedie în fotbal! Un fost mare adversar al Stelei a murit la doar 49 de ani

 

realitateainchisoarefotbalistispaniolijucatori
UCluj

Ultimul transfer al lui „U” Cluj a rămas impresionat: „Echipa are o galerie de Champions League!”

denis rusu cfr

CFR Cluj, al patrulea transfer al verii! Mijlocaş U21 pentru Şumudică