SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Doliu în fotbalul românesc. Un fost mare fotbalist a murit la doar câteva ore după ce s-a întâlnit cu niște prieteni

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, ora 14:23,
AMBULANȚĂ
AMBULANȚĂ

Adrian Filip, fost fundaș al echipei UTA în perioada 1985-1987, a murit duminică după amiază, au anunțat reprezentanții clubului arădean, pe pagina de Facebook.

Fostul sportiv avea 58 de ani.

„E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987.

Odihnească-se în pace”.

După ce a încheiat perioada junioratului a plecat la Victoria Ineu, în Divizia C a acelor vremuri, iar ulterior a revenit la Bătrâna Doamnă, unde a evoluat timp de doi ani pe postul de fundaș central. Pe final de carieră, în anii 90, Adrian Filip a jucat la Olimpia Bujac (cunoscută în acea vreme și ca Indagrara), unde a fost coechipier cu fratele său, Dorin, dar și cu alți jucători ca Lazăr sau Sălăjan, potrivit specialarad.ro.

În ultimii ani, Adrian Filip s-a ocupat de balta sa de pescuit de la Sântoma, de la ieșirea din Pecica spre Nădlac, loc în care a și încetat fulgerător din viață, a mai scris sursa citată. Potrivit aceleași sursei, cu doar câteva ore înainte, Adrian Filip s-a aflat în compania unor prieteni: „astăzi (nr: duminică) de dimineață a fost la cafea cu niște prieteni. Au râs, au povestit și după amiază…

Citește și VIDEO | O NOUĂ TRAGEDIE ÎN FOTBAL. UN JUCĂTOR A MURIT, DUPĂ CE A FOST ÎMPUȘCAT

a muritfotbalrealitateaAdrian Filiputa arad