Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Articol de Dan Istratie - Publicat luni, 03 octombrie 2022, ora 10:34,
doliu
doliu

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, într-un imobil din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Ofițerul avea 41 de ani. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

Un jandarm în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat, în această dimineață, în Otopeni. Din primele informații este vorba despre fostul campion la scrimă Florin Zalomir.

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat.

florin zalomirdoliurealitatea.netscrimarealitatea