Doliu uriaș în lumea fotbalului din România – Un cunoscut arbitru a murit într-un accident teribil, pe Valea Prahovei

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 02 iunie 2022, ora 12:04,
doliu
doliu

Polițiști rutieri din Vâlcea au intervenit, la data de 2 iunie 2022, la un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și decesul altei persoane.

A fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani, din județul Sibiu și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat, de 27 de ani, din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse, bărbatul decedat era Laszlo Sajtos, fost consilier județean și fost arbitru de fotbal. De mai bine de zece ani, acesta deținea diferite funcții de conducere la București în zona transporturilor. Spre exemplu, Laszlo Sajtos a fost, printre altele, șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

doliurealitatea.netarbitrurealitatea