Doliu uriaș în sportul românesc – A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Becali, un sportiv de la Steaua

Articol de Dan Istratie - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022, ora 08:09,
doliu
doliu

Vlad Vasilescu, fost portar al echipei de hochei pe gheață a Stelei din anii ’80 și apropiat al lui Gigi Becali, s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani.

Aproape un an s-a luptat Vlad Vasilescu, însă fostul sportiv a pierdut lupta cu o boală incurabilă și s-a stins din viață în cursul zilei de marți, 13 septembrie, susțin surse din anturajul familiei.

Vlad Vasilescu a revenit în România la începutul anilor ’90 și a devenit fidel cluburilor și cazinourilor de lux din Capitală, unde l-a cunoscut și pe Gigi Becali, patronul echipei FCSB, alături de care a legat o prietenie de durată, scrie prosport.ro.

Acesta a fost prieten bun și cu Ionuț Luțu, omul de încredere al lui Gigi Becali. Cei trei își petreceau destul de des timpul împreună și chiar ieșeau la terase cunoscute din Capitală. Aceștia au fost surprinși în nenumărate rânduri, împreună, la Nuba, un local frecventat de lumea mondentă din București.

Fostul sportiv a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, președinte onorific și sponsor al secției de hochei a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

realitatea.netvlad vasilescurealitateaa muritgigi becali