Dorinel Munteanu atacă cu mult curaj noul sezon de Liga 2: „Nu mă deranjează nici programul, nici pretențiile altor echipe!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 17:22,
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Oțelul Galați va debuta în noul sezon de Liga 2 pe teren propriu. Fosta campioana a României va juca sâmbătă, de la ora 11:30, în compania celor de la Poli Iași.

Dorinel Munteanu, tehnicianul gălățenilor, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului. Acesta se arată foarte încrezător în echipa sa.

„Mă uit strict la echipa noastră și trebuie să gestionăm cât mai bine lucrurile!”

„Primul nostru joc după promovare. Sigur, îmi doresc să începem cu dreptul acest campionat. Nu va fi ușor, va fi greu fiindcă presiunea la primul joc e mare pe jucătorii noștri, dar mai am timp la dispoziție să îi fac să înțeleagă că dacă randamentul lor va fi maxim, atunci putem să ne gândim la cele trei puncte.

(N.r. – Poli Iași e o echipă care a investit mult în transferuri) Nu numai Poli Iași, și celelalte echipe care vor să promoveze, dar, cum am spus, nu mă deranjează nici programul, nu mă deranjează nici pretențiile altor echipe. Mă uit strict la echipa noastră și trebuie să gestionăm cât mai bine lucrurile, să ne meargă bine.

Am mai spus, la început sunt momente importante pentru echipa noastră, acest sprijin din partea combinatului, le mulțumesc celor de acolo, dar totul depinde de noi, de cei care suntem în jurul echipei, jucătorii care intră pe teren.

Altă variantă nu avem, nu am, pentru că suntem obligați să câștigăm acest joc, să facem oamenii fericiți și pentru a ne continua jocurile bune de pe teren propriu”, a declarat Dorinel Munteanu, în cadrul conferinței de presă.

După duelul cu Poli Iași, Oțelul va juca în deplasare contra celor de la Dinamo București. Partida va conta pentru etapa a 2-a și va avea loc sâmbătă, 13 august, de la ora 11:00.

liga 2otelul galatidorinel munteanu