Dortmund a făcut anunțul! Erling Haaland poate rata meciul cu România!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 16:45,
haaland zen

Naționala României va întâlni Norvegia în runda a treia din Liga Națiunilor, iar elevii lui Mirel Rădoi ar putea scăpa de cel mai periculos fotbalist al norvegienilor.

Directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, a anunțat că Erling Haaland ar putea să nu fie lăsat de club la națională, în cazul în care carantina va deveni obligatorie pentru jucătorii care se întorc în Germania de la echipele naționale.

 

„Văzând ultimele informații, nu cred că următoarea pauză pentru meciurile echipelor naționale va fi o problemă. Situația privind zonele de risc nu se va schimba de la 1 octombrie, cel puțin asta am auzit miercuri. Dacă lucrurile rămân așa, putem ieși din carantină după un test negativ de COVID-19.

Dar, dacă nu va mai fi cazul, iar jucătorii vor fi nevoiți să intre în carantină pentru cinci zile sau mai mult, vor rata antrenamentele și poate chiar un meci, așa că nu le vom permite să meargă la echipele naționale”, a declarat Zorc, conform cotidianului L’Equipe.

Erling Haaland a marcat o „dublă” în tricoul „galben negrilor” la debutul în noul sezon de Bundesliga.

România va întâlni Norvegia tur-retur în grupa B din Liga Națiunilor pe 11 octombrie, respectiv 15 noiembrie la București.

CITEȘTE ȘI Rapid nu vrea să rateze promovarea! Giuleștenii și-au luat atacant cu 128 de prezențe în Liga 1

realitatearomanianorvegiaerling haalanddeclaratii
Luis Suarez bite

EURO 2020 VIDEO | Luis Suarez e istorie! Cine l-a urmat și și-a mușcat adversarul în Franța – Germania

germania franta profimedia

EURO 2020 | VIDEO | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a făcut diferenţa