Două recorduri importante doborâte de Răzvan Lucescu în ultima etapă din Arabia Saudită

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 10 septembrie 2020, ora 13:55,
lucescu al hilal

Răzvan Lucescu a dezvăluit că meciul câștigat de Al Hilal cu 2-1 în fața formației Al Shabab a dus la doborârea unor recorduri în campionatul Arabiei Saudite.

Al Hilal, formația pregătită de Lucescu jr., a stabilit noi recorduri în privința punctelor adunate într-un sezon competițional și a golurilor marcate în campionat.

72 de puncte a strâns echipa pregătită de tehnicianul român, în ediția 2019 – 2020, și a marcat nu mai puțin de 74 de goluri.

„Eram campioni, dar am ținut cu orice preț să câștigăm ultimele două meciuri pentru că am realizat recordul de puncte în campionatul Arabiei Saudite din toate timpurile. Cu cele două goluri de ieri am bifat și recordul de goluri marcate în campionat. Am fost foarte concentrați și am jucat cu atenție, cu responsabilitate, dar asta înseamnă și stres în plus.

Nu știu dacă sunt importante pentru cei din afară aceste recorduri, dar pentru noi sunt. Peste 10-15 ani o să rămânem cu asta. Le-am zis și jucătorilor că nu realizează acum, dar peste 10-15 ani, atunci când nu vor mai avea activități intense, vor rămâne cu asta. E o victorie imensă pentru că nimeni altcineva nu a reușit ce au reușit ei. Am auzit de jucători foarte importanți și talentați care au trecut pe aici și nu au realizat acest lucru. Au rămas în istoria acestei țări.

S-a terminat acest campionat, dar luni o să reluăm meciurile din Champions League. Va fi organizat ca în Europa. Toate meciurile în Qatar. Finala se va juca în decembrie”, a spus Răzvan Lucescu pentru ProSport.

Citește și • Italienii au făcut anunțul! Tătărușanu va încasa un salariu colosal la AC Milan

realitateaal hilalarăzvan lucescucampionatul arabiei saudite
cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”

ronaldo profimedia

EURO 2020 | Ronaldo, omul recordurilor! Ierarhiile date peste cap de Cristiano