„Drumul e falimentar!” Dinamo, rătăcită pe cărările fotbalului: „E tragic! Parcă e o bicicletă fără lanț”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 29 februarie 2020, ora 11:12,
dinamo-academica

Ionuț Chirilă este de părere că Dinamo ar trebui să schimbe strategia și să se bazeze mai mult pe tineri. Fostul dinamovist susține că drumul pe care „câinii” îl parcurg în momentul de față este unul falimentar.

Dinamo a fost învinsă în mod surprinzător de Academica Clinceni, scor 0-1, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

„Atât timp cât Dinamo nu-și rezolvă problemele de management tehnic, drumul e falimentar! E o problemă. În lipsa unui management tehnic corect, banii intră într-un sac fără fund. Lumea se va sătura, inclusiv fanii.

Dinamo urcă un pas și apoi face doi înapoi. Parcă e o bicicletă fără lanț! Spun asta de 7 ani. Dinamo nu are un proiect, nu are o strategie!

Dinamo trebuie să plece de la zero! Trebuie să aibă o medie de vârstă de 22 de ani și jucătorii să evolueze 4 ani împreună și să aibă forță de joc”, a spus Ionuț Chirilă la Digi Sport.

chirila chiajna

Citește și ♦ VIDEO | Dinamo a capitulat în fața Clinceniului. Reacția surprinzătoare a fanilor dinamoviști

dinamoliga 1ionut chirila
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”