Duckadam prevede sfârșitul echipei CSA Steaua după refuzul modificării Legii Sportului: „Se va desființa într-un an-doi!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 mai 2023, ora 18:55,
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

CSA Steaua va rămâne în continuare în Liga 2. Comisia parlamentară a respins proiectul care viza modificarea Legii Sportului.

Helmut Duckadam, fostul mare portar român, a comentat situația clubului din eșalonul secund. „Eroul de la Sevilla” prevede sfârșitul echipei. Iată ce a spus.

„Se va desființa într-un an-doi!”

„Pentru mine nu e nimic nou. Eu am spus imediat atunci că această inițiatvă este una de imagine. S-au înfierbântat cei de la CSA, suporterii, ei au visat că va trece. Eu am vorbit cu mulți din Parlamentul României, care mi-au spus că niciodată nu va trece. Se știa că nu va trece acastă inițiativă pentru că nu e logic să mai fie club la ministere.

Nu se poate, dar le-a dat speranțe domnul Dîncu puțin. Da (n.r – ne așteptăm să sucombe acest proiect definitiv). Dacă se merge pe varianta anumitor generali și a domnului Talpan, nimeni nu va investi acolo, nimeni nu va fi sponsor. Sponsori poți fi, să ajuți cu un echipament, cu ceva, cu 100-200.000 de euro, dar investițiile majore le face un investitor, care, dacă dă banii, vrea să aibă controlul.

Dacă nu se va schimba ceea ce am înțeles că hotărâse domnul Dîncu, când era ministru, asocierea cu un privat, iar ei nu vor să facă acest lucru, se va desființa într-un an-doi”, a mărturisit Helmut Duckadam, pentru Playsport.

Helmut Duckadamcsa steaualiga 2