Duelul dintre Messi şi Ronaldo se amână. Portughezul, testat pozitiv

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 01:31,
CristianoRonaldo

Cristiano Ronaldo a primit rezultatul testului COVID-19 efectuat înaintea meciului cu Barcelona. Starul lui Juventus a fost din nou testat pozitiv şi va rata întâlnirea de la Torino.

Ronaldo s-a infectat în timpul prezenţei la echipa naţională pentru meciurile din prima parte a lunii. Revenirea sa în Italia a provocat un mic scandal în Peninsulă. Chiar şi Ministrul Sportului l-a acuzat că a încălcat legile în în vigoare, iar Ronaldo a fost amendat potrivit legislaţiei italiene.

De atunci, Ronaldo a efectuat mai multe testări, însă nu a primit încă un rezultat negativ. Juventus solicitase UEFA drept de joc pentru starul portughez dacă Ronaldo ar fi fost testat negativ cu 24 de ore înaintea partidei.

Pentru Andrea Pirlo, absenţa lui Ronaldo nu este o surpriză prea mare. Antrenorul italian declarase că nu ar fi contat oricum pe portughez, care nu s-a pregătit la fel ca ceilalţi coechipieri cât timp s-a aflat în izolare.

Cristiano Ronaldo este golgeterul all-time al UEFA Champions League. Portughezul a marcat până acum 130 de goluri în 170 de apariţii în competiţie. 

Juventus – Barcelona, derby-ul din Grupa G UEFA Champions League, se joacă diseară, de la ora 20:00.

CITEŞTE ŞI: Bombă la Barcelona! Președintele Bartomeu a pierdut disputa cu Messi și a demisionat!

UEFA Champions Leaguejuventuspozitivcristiano ronaldocovidbarcelona