Dumitru Dragomir a lăudat un jucător din echipa lui Iordănescu: ”Voi l-ați văzut!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 15:39,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final.

Recent, Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Nicolae Stanciu, după meciul pe care l-a făcut cu Israel.

”Știi că Edi nu e antrenor rău. Acești jucători care au alergat. Voi l-ați văzut pe Stanciu? Eu la niciun meci nu l-am văzut alergând atât. Pentru asta eu felicit și corpul medical al Federației Române de Fotbal.

Pentru că le-au dat ce trebuie, cât trebuie și când trebuie. Fii atent aici, că eu mă pricep bine, am stat lângă echipa națională 21 de ani. Federația Română de Fotbal, nu știu cine e doctor acum, dar l-au avut pe Popescu, unul din eminenții acestei țări, genial.

Eu nu sunt un tip dogmatic, ca să ne înțelegem de la început. Cred că există o forță care ne coordonează pe toți, ori e implantată în creier, ori este ceva supranatural care ne coordonează pe toți pentru că toată lumea este coordonată. Dar, omul este diferit. Nu sunt doi oameni la fel, nici gemeni”, a spus Dragomir, la Fanatik.ro.

iordănescunicolae stanciudumitru dragomir