Dumitru Dragomir l-a distrus pe Ovidiu Hațegan: „A dat cu nuca în perete rău de tot!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 16 aprilie 2024, ora 08:18,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Partida Dinamo-Poli Iași 1-0 a fost marcată de accidentarea gravă a lui Luca Mihai, provocată de Homawoo. Centralul Hațegan i-a acordat dinamovistului doar cartonașul galben, deși situația impunea eliminarea directă.

Acest aspect a fost vehement comentat de către Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF consideră că o vină și mai mare o poartă cei aflați în camera VAR la partida de pe „Arcul de Triumf”.

„A dat cu nuca în perete rău de tot!”

„A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. L-am admirat extraordinar pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori, dacă murea nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună, două, dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo, nu se intră așa, ce ești criminal. Să aibă grijă, să nu plece din spital. Lovitura la cap are urmări de neînchipuit, să stea în spital. Dacă a dat comunicatul ăsta Vassaras, bravo lui.

Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit celor de la Fanatik.

dumitru dragomirovidiu hategan