După Alibec, urmează Budescu? Gigi Becali anunță: „Șumudică îl vrea”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 19:23,
Constantin Budescu și Marius Șumudică
Constantin Budescu și Marius Șumudică

FCSB s-a încurcat la Botoșani, în partida de deschidere a noului sezon din Liga 1. Elevii lui Dinu Todoran s-au întors doar cu un punct, după un egal fără goluri.

Chiar și în aceste condiții, Gigi Becali consideră că lucrurile se vor regla și la echipa lui și că nu îi este frică de campioana CFR Cluj, care a câștigat greu cu Craiova lui Adi Mutu, scor 3-2.

Finanțatorul FCSB-ului a anunțat că trupa din Ardeal va avea viață grea în noua ediție, chiar dacă este convins că Marius Șumudică își dorește să îl aducă și pe Constantin Budescu în Gruia.

”Nu îmi e frică de niciun CFR Cluj! Ați văzut că abia a câștigat partida cu Craiova lui Mutu? Dacă Craiova mai rezista 15 minute nenea Șumudică pleca trist la vestiare. Oltenii nu prea au avut curaj în atac, dar în apărare au rezistat și ei cât au putut și puteau să plece acasă cu un punct.

CFR nu e o echipă de speriat și o să vedeți că va avea viață grea cu destule echipe. Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Șumudică îl vrea și pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei. Suntem abia la începutul campionatului și se vor regla lucrurile și la noi. Și noi avem niște probleme în atac, dar le vom rezolva. Gata, a trecut meciul cu Botoșani, acum să nu facem înmormântare”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB va juca în etapa în fața celor de la CSU Craiova, duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională, iar Gigi Becali a prefațat acest duel.

”Avem un meci important în etapa a doua pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. Mi-a plăcut cum a jucat Craiova lui Rotaru în prima etapă și mi se pare o echipă mult mai omogenă față de CFR Cluj. Avem un meci foarte important de jucat”, a conchis Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI –>> DENIS ALIBEC A AJUNS LA CLUJ! CÂND AR PUTEA DEBUTA ÎN TRICOUL CFR-ULUI

sumudicafcsbcfr clujgigi becalirealitateabudescu