După faptă și răsplată! ”Guriță” a fost impresionat de un fotbalist: ”100% va fi titular cu Malta”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 08 iunie 2019, ora 07:55,
Contra Lituania

România a remizat cu Norvegia, scor 2-2, iar Ianis Hagi l-a cucerit pe Cosmin Contra. Selecționerul României l-a anunțat titular pe fiul ”Regelui” în partida cu Malta.

Ianis a intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Gicu Grozav. Fotbalistul a avut o prestație foarte bună, iar România a arătat o altă față cu acesta pe teren. Cosmin Contra a declarat că a fost impresionat de fiul ”Regelui” și a anunțat că îl va titulariza în următorul meci.

”După ce am schimbat planul tactic, cu Ianis în spatele vârfurilor, am jucat mai bine. Sută la sută va fi Ianis titular cu Malta. Dacă nu abordăm serios meciul, se poate complica situația. Încercăm să dăm gol cât mai repede și să fim foarte concentrați.” a declarat Cosmin Contra pentru ProTV.

De asemenea, selecționerul echipei naționale a recunoscut că Gicu Grozav l-a dezamăgit în cele 60 de minute petrecute pe teren: ”Nu am cum să fiu mulțumit de Grozav, mă așteptam la mai mult de la el. Dar îl cunosc foarte bine, are niște calități pe care nu și le-a pus în valoare astăzi, dar îmi asum asta și încerc pe viitor să fiu mai atent.” a mai explicat ”Guriță” pentru sursa citată.

România se află pe locul 3 în grupa F, cu 4 puncte. ”Tricolorii” vor întâlni Malta, luni, 10 iunie, în deplasare. 

Citește și Probleme pentru Contra înaintea meciului cu Malta! Un jucător a revenit de URGENȚĂ în țară

ianis hagiromaniacosmin contranervegiadeclaratii
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”