După Planic, încă un jucător dă de pământ cu Gigi Becali: „Mi-am plătit singur operația”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 02 iulie 2020, ora 09:05,
gigi-becali-nebun-840×500

Patronul roș-albaștrilor a scăzut salariile componenților lotului, iar pe cei care își încheiau contractele la 1 iulie i-a trimsi în șomaj tehnic. 

O situație specială o are însă Marko Momcilovic. Sârbul acuză dur conducerea vicecampioanei, considerând că a primit un tratament inuman în toată această perioadă.

„Nu-mi place să ies în presă, să mă plâng, dar ce mi-au făcut este incredibil. Nu credeam că e posibil așa ceva la un club de talia FCSB. În doi ani am lipsit de la antrenamente 7 luni. Dar atât, în rest eu am fost permanent la echipă, mă antrenam la fel ca și ceilalți, eram bun de joc, dar nimeni nu mă băga în seamă.

Mi-am luat mereu banii, recunosc, însă nu știu de ce nu jucam deloc, nici când erau probleme de efectiv în linia defensivă. Brusc, din cel mai bun și lăudat, am devenit doar un jucător de decor”, a povestit fotbalistul pentru gsp.ro.

Momcilovic a stat un an și jumătate pe bară. A revenit chiar în derbyul cu CFR Cluj din acest început de an. Fundașul șochează spunând că a plătit din buzunarul propriu intervenția chirurgicală pe care a trebuit să o efectueze.

„Nici operația la spate nu mi-au plătit-o, iar pe mine m-a costat 4.000 de euro. Am adus actele doveditoare la club, dar nimeni nu a mai zis nimic. Parcă mă accidentasem în discotecă, nu pe teren. M-au băgat în șomaj tehnic fără să mă anunțe.

Mi-au trimis doar un mail. Argăseală îmi tot zicea că dacă nu mai am pretenții la salariile pe martie, aprilie, mai și iunie, îmi dau hârtie că pot să plec deja, deși eu aveam contract până pe 30 iunie”, adaugă jucătorul de 33 de ani.

Momcilovic va face memoriu la FIFA, așa cum a procedat și conaționalul său, Planic.

Am stat 14 zile la izolare, singur. Îmi aduceau provizii alimentare cei de la AFAN, că nu aveam voie să ies. Venea poliția să mă verifice de două ori pe zi. De ce m-au mai chemat dacă nu voiau să mă folosească? Sperau să cedez psihic și să renunț la acele salarii. Acum o să încep o acțiune la FIFA, să îmi recuperez toți banii.

Fiindcă e discriminare să trimiți în șomaj tehnic doar 6 jucători din tot lotul. Măcar pe ceilalți i-a chemat la bază, se puteau antrena, stăteau acolo, mâncau acolo. Eu a trebuit să suport toate cheltuielile astea de cazare și masă singur. Și-au bătut joc de mine! Încă o dată!”, a fost dezamăgirea lui Momcilovic.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Gestul făcut de fanii lui Dinamo înaintea meciului cu Viitorul! Mesajul adresat fotbaliștilor lui Mihalcea

somaj tehnicacuzemomcilovicfcsboperatiegigi becali
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului