Duşan Uhrin, atuul lui Dinamo în acest final de sezon: ,,Se vede că e antrenor cu personalitate”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 03 mai 2021, ora 09:58,
DusanUhrin2
DusanUhrin2

Dinamo se află în revenire de formă, după ce a reuşit să obţină o nouă victorie în play-out-ul Ligii 1, scor 2-1, pe terenul celor de la Viitorul.

În urma acestui succes, Dinamo este foarte aproape să scape şi de locurile de baraj, unde se află în acest moment, în urma ultimelor două meciuri.

Lucian Goian, fost fotbalist în Ştefan cel Mare, a analizat prestaţia lui Dinamo din jocul cu constănţenii. Acesta este de părere că echipa arată foarte, iar asta i se datorează foaret mult şi antrenirului Duşan Uhrin.

,,A fost un duel acolo, din care mingea a sărit destul de ciudat. Mladen era într-o poziţie grea acolo, dar aş remarca cum a gestionat Albentosa, un fundaş longilin, care a reuşit să marcheze. La fel şi la prima reuşită a lui Morsay, care a marcat la colţul scurt, este puţin şi vina lui Cojocaru.

Dinamo arată altfel, arată bine. Se vede că a venit un antrenor cu personalitate, care a făcut ordine în vestiar, e altă atitudine. Asta cereau şi suporterii, iar în momentul în care ai atitudine vin şi rezultatele, iar asta se vede şi la Dinamo.”, a declarat Lucian Goian, pentru Looksport.

După rezultatul înregistrat duminică seara, Dinamo se află pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1, cu 21 de puncte acumulate în clasament.

Citeşte şi Concluziile lui Dușan Uhrin Jr., după meciul de la Ovidiu. Ce spune tehnicianul despre jucătorii accidentați

realitateadinamodusan uhrinliga 1lucian goianplay-outviitorul