E nevoie de un „nou” Denis Alibec pentru a se impune în Gruia: „Va trebui să se schimbe”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 17:34,
Alibec
Alibec

CFR Cluj a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor din România. Marius Șumudică l-a convins să pe Alibec vină în Gruia.

Atacantul de 30 de ani va ajunge la CFR sub formă de împrumut pentru un sezon de la Kayserispor. Despre această mutare s-a pronunțat și Helmut Duckadam. Fostul mare portar a recunoscut că Alibec este un jucător cu valoare, care poate aduce un mare plus echipei ardelene.

Totuși, acesta a semnalat un aspect pe care, dacă vârful nu-l va soluționa, riscă să nu se exprime la adevăratul potenția în Gruia.

”Alibec e un jucător bun, dar se pune problema de cum se va acomoda la CFR. E un lider, însă nu știu cum va reuși să fie un lider la CFR, unde sunt mulți fotbaliști cu ștate vechi.

Va trebui să se schimbe, pentru că nu cred că poate să facă gesturi față de Hoban, Deac sau ceilalți. Depinde de el dacă va reuși sau nu”, a declarat Helmut Duckadam, la ProX.

Duckadam a vorbit și despre ”dubla” CFR-ului din turul doi al Ligii Campionilor, cu Lincoln, campioana din Gibraltar.

”Nu cred că va avea emoții CFR cu adversarul din Gibraltar. Trebuie abordat meciul cu mare seriozitate, fiindcă poți obține calificarea din tur și să te concentrezi mai bine pe campionat”, a explicat Helmut Duckadam.

CITEȘTE ȘI –>> DENIS ALIBEC A AJUNS LA CLUJ! CÂND AR PUTEA DEBUTA ÎN TRICOUL CFR-ULUI

sumudicavestiarcfr clujduckadamalibecrealitatea