Echipa de handbal Rapid a dat lovitura: „Simbolul echipei va continua alături de noi”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 23:03,
Eliza Buceschi
Eliza Buceschi

Handbalista Eliza Buceschi a luat decizia să-și prelungească înțelegerea cu Rapid, care expiră în vară.

Eliza Buceschi va mai rămâne cel puțin un sezon la Rapid

Noul contract va fi valabil un an, co posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Eliza Buceschi a ajuns la Rapid în 2020, de la Corona Brașov. A devenit campioană în sezonul trecut, iar acum luptă alături de colegele ei pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Sunt foarte mulțumit că Eliza va continua alături de noi. Este căpitanul nostru, este simbolul echipei, nici nu s-a pus problema să plece de la Rapid. Jocul echipei este impus de ea, este o jucătoare cerebrală și foarte importantă pentru noi. Împreună vom fi mai puternici. Hai Rapid!”, a declarat președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, potrivit gsp.ro.

Rapid va juca sâmbătă, în deplasare, cu liderul Grupei B, echipa franceză Metz (21p). În acest moment, Rapid este pe locul 4, cu același număr de puncte ca și Gyor și Esjberg, dar are un golaveraj mai slab.

Pentru a se califica direct în sferturile Ligii Campionilor, Rapid trebuie să termine pe unul dintre primele două locuri. Altfel, va juca play-off-ul pentru accederea cu una dintre echipele clasate pe locurile 3-6 în Grupa A, care în acest moment sunt Odense, FTC, Brest și Bietingheim.

Tot în Etapa a 13-a mai au loc meciurile Kastamonu – Gyor, Esjberg – Buducnost și Lokomotiva Zagreb – Storhamar. În ultima rundă, pe 11 și 12 februarie, sunt programate partidele Rapid – Lokomotiva, Storhamar – Metz, Gyor – Esjberg și Buducnost – Kastamonu.

CS Rapideliza buceschi