Echipa din Superligă, asemănată de Răzvan Lucescu cu PAOK: ”Sunt foarte mulţi oameni săraci ce sunt fani!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 29 mai 2024, ora 23:25,
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Recent, Răzvan Lucescu a oferit mai multe declarații.

El a asemănat-o pe PAOK cu Rapid.

”Cine poartă tricoul lui PAOK, trebuie să ştie că echipa are obiectiv titlul. Aş asemăna-o pe PAOK cu Rapid, doar că Rapid este din capitală, spre deosebire din PAOK. Întotdeauna Steaua şi Dinamo au fost echipele favorite, Rapid a fost de cealaltă parte. Aici sunt AEK, Panathinaikos şi Olympiacos. Sunt echipe grele, cu o istorie a trofeelor câştigate, ce au adunat în jurul lor mulţi fani şi, în special, politicul.
PAOK este de la Salonic.şi este un fenomen social, dincolo de partea fotbalistică. AEK, Panathinaikos şi Olympiakos sunt mai mult pe partea fotbalistică.
Sunt foarte mulţi oameni săraci ce sunt fani PAOK. Ei vin la stadion sperând că va câştiga PAOK şi vor avea zile fericite.

Am simţit o maturitate din partea suporterilor care ţin cu PAOK. Nu au fost niciodată prea încrezători că vom câştiga, nu au atacat-o pe Aris. Îşi arătau speranţa cu foarte mult echilibru, care venea probabil din anxietatea că puteam pierde titlul în ultima etapă”, a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

paokrăzvan lucescu