Echipa la care doi români pot forma cuplul de fundași centrali! Cine s-a interesat de Chiricheș și Drăgușin

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 16:08,
chiriches sassuolo
chiriches sassuolo

Cagliari a început deja pregătirea sezonului viitor, unul în care nu mai vrea să trăiască emoțiile din această stagiune. Sarzii s-au salvat de le retrogradare pe ultima sută de metri a seoznului 2020-2021.  

Echipa la care evoluează Răzvan Marin se va transforma total din punct de vedere defensiv, pentru că deja patru dintre fotbaliști legitimați la insulari nu vor mai continua din această vară în roșu și albastru. Rugani a revenit la Juventus de unde fusese împrumutat, la fel și Calabresi, luat de la Bologna în iarnă. Lor li se adaugă Godin și Klavan care au anunțat că vor să își găsească alte echipe la care să evolueze. Asta înseamnă că în acest moment, Cagliari mai are în lot doar doi apărători centrali. E vorba despre polonezul Walukiewicz și italianul Carboni. Iar doi dintre înlocuitorii celor plecați ar putea să vină tot în Serie A.

Iar ambii sunt români conform celor de la tuttomercatoweb. Chiricheș și Drăgușin ar putea semna cu trupa pregătită de Leonardo Semplici. Impresarul Pietro Chiodi negociază cu oficialii lui Cagliari mutarea căpitanului naționalei pe Sardegna Arena. Chicircheș ar mai avea doi de contract cu Sassuolo și dacă va accepta propunerea sarzilor va bifa a treia echipă italiană din carieră. Fotbalistul de 31 de ani a ajuns prima oară în peninsulă la Napoli. În cazul lui Drăgușin, Cagliari nu este singură echipă înscrisă în cursa pentru serviciile sale. Genoa s-a arătat de asemenea interesată de fotbalistul aflat sub contract cu Juventus până în 2025. Fundașul de 19 ani a jucat doar 4 meciuri în sezonul recent încheiat și nu va face parte din planurile noului antrenor al lui Juventus, Max Allegri.

CITEȘTE ȘI –>> ITALIENII ANUNŢĂ CE ECHIPĂ VREA SĂ ÎL TRANSFERE PE DENNIS MAN DE LA PARMA! ROMÂNUL AR PUTEA EVOLUA ÎN CHAMPIONS LEAGUE

 

drăgușininteresrealitateaChirichescagliari