VIDEO | Echipa televiziunii Realitatea Plus, agresată de suporterii Stelei, în Afumați. Jandarmii nu au reacționat

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 30 mai 2021, ora 18:42,
r
r

UPDATE: Reporterul și operatorul de la Realitatea Plus au fost agresați de suporterii din galeria Stelei, prezenți în Afumați pentru returul barajului de promovare în Liga a 2-a.

UPDATE 17:30„Echipa de filmare nu avea acreditare pentru a intra în arena sportivă. Se vor lua măsuri legale împotriva celor care au agresat echipa de jurnaliști”, a declarat Petru Ursescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Județean Ilfov, în exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Circa 500 de suporteri se află lângă stadion. În timp ce filma, operatorul a fost udat cu bere, și a fost întrebat de ce filmează și pentru ce televiziune lucrează. Unul dintre suporteri a deschis ușa mașinii Realitatea Plus și a aruncat o petardă înăuntru. În plus, mai mulți ultrași au lovit cu pumnii și cu picioarele mașina televiziunii.

Jandarmii prezenți la fața locului nu au reacționat.

Din filmările realizate de Realitatea Plus se pot observa doi dintre agresori. Cel cu tricoul cu dungi negre și cel cu tricoul alb și brațele tatuate.


Steaua va evolua, în deplasare, cu CS Afumați, de la ora 17:30, în returul barajului de promovare în Liga a 2-a. Partida a creat o adevărată emulație printre suporterii echipei lui Daniel Oprița.

În prima manșă, disputată sâmbăta trecută, roș-albaștrii s-au impus cu 2-0. Pentru returul cu CS Afumați, suporterii roș-albaștrilor au primit doar 14 bilete, echivalentul a 5% din capacitatea Stadionul Comunal din Afumați. Chiar și așa, fanii Stelei au luat cu asalt zona arenei din localitatea ilfoveană.

Echipa televiziunii Realitatea Plus, prezentă în Afumați pentru a relata despre meciul din baraj, a fost agresată de suporterii Stelei. Jandarmeria s-a făcut că nu vede. Oamenii legii, prezenți în număr mare, nu au reacționat.

Citește și Afumaţi – Steaua, meci cu grad de risc ridicat! Câţi jandarmi vor asista la partida pentru promovarea în Liga a 2-a

realitateasteauajandarmirealitatea plusscandal