Echipele aflate pe urmele lui Antonio Sefer! Cine îl curtează pe mijlocașul Rapidului

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 20:26,
Antonio Sefer
Antonio Sefer

Fotbalistul care a adus victoria Rapidului în ultimul amical din Antalya contra polonezilor de la Rakow a devenit interesant pentru multe echipe cu cotă de „afară”.

Agentul Florin Manea a dat detalii cu privire la faptul că tânărul jucător al giuleștenilor este în atenția mai multor echipe din Italia. Două par însă în poleposition pentru a-și asigura serviciile rapidistului ajuns în Grant pe când alb-vișiniii erau în al treilea eșalon fotbalistic al României. Sefer este cotat la aproximativ 1 milion de euro, iar Sampdoria și Pisa sunt dispuse să înceapă negocierile cu șefii Rapidului. Genovezii sunt pe locul 15 în Serie A, cea de-a doua este liderul din Serie B în acest moment.

Antonio Sefer/Sursa foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI –>> Unui cunoscut fotbalist, cotat la 70 de milioane de euro, i s-a descoperit o inflamație a inimii

„Există un interes pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae, președintele Rapidului. I-am comunicat că există acest interes. E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis „încearcă să obții cât mai mult posibil”. Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare”, a declarat Florin Manea pentru Gsp. 

Dacă ar merge la Sampdoria ar fi coleg cu un alt român, Radu Drăugșin, ajuns în vara anului trecut la Genova, iar la Pisa ar împărți vestiarul cu Marius Marin, căpitanul selecționatei olimpice a României la Jocurile de la Tokyo. Și Sefer a făcut parte din lotul cu care Mirel Rădoi s-a deplasat la competiția din Japonia. Contractul fotbalistului de 21 de ani cu giuleștenii expiră peste un an și jumătate. Sefer a bifat în prima parte a sezonului 17 jocuri oficiale pentru trupa lui Mihai Iosif, însă deocamdată mijlocașul nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor în prima divizie.

CITEȘTE ȘI –>> Rapid termină cu victorie stagiul din Antalya! Pe cine a învins echipa lui Mihai Iosif

seferitaliaflorin manearapidoferte