Edi Iordănescu, alături de Eriksen după cumplitul eveniment: „Slavă lui Dumnezeu că a scăpat!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 21:35,
eriksen0
eriksen0

Christian Eriksen a fost protagonistul unor momente de panică, asta după ce s-a prăbușit fără motiv pe gazon în minutul 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda, de la EURO 2020!

Mijlocașul danez a fost resuscitat timp de mai multe minute de medicii prezenți la fața locului, iar după câteva zece de minute a fost scos cu targa din arenă și dus de urgență la spital. Conform ultimelor informații, starea de sănătate a lui Eriksen este una stabilă, reușind să respire și să vorbească cu familia.

 

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu, a fost unul dintre primii oameni din fotbalul românesc care au reacționat după nefericitul eveniment. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a postat un mesaj pe Facebook prin care a ținut să își arate suportul față de mijlocașul lui Inter Milano, spunând că doar cu ajutorul lui Dumnezeu lucrurile nu au scăpat de sub control.

 

„Fotbalul nu mai este sport. Este industrie și …. mult efort !! Slavă lui Dumnezeu că a scăpat !! Probabil a contat că s-au rugat și milioane de oameni pe tot pământul în același timp !!”, a fost mesajul postat de Edi Iordănescu, în urmă cu doar câteva momente.

 

Citește și CUM A REACȚIONAT SOȚIA LUI ERIKSEN ÎN MOMENTUL ÎN CARE ACESTA S-A PRĂBUȘIT PE GAZON!

eriksenpostare facebookrealitateaeuro 2020iordănescu