Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 13:03,
edi-iordanescu-scaled
edi-iordanescu-scaled

Fostul antrnenor al CFR-ului, Edi Iordănescu, nu regretă decizia de a nu continua la gruparea clujeană și în sezonul următor. Fiul fostului selecționer a câștigat atât Supercupa cât și campionatul.

„Decizia mi-a aparținut în totalitate și mi-am asumat-o. Să nu crezi că nu am analizat-o foarte bine! E un episod complex despre care nu vreau să vorbesc în amănunt. 

Cu toate astea, CFR are toate mijloacele și toate condițiile pentru a continua performanțele deosebite. A câștigat cu Petrescu, a continuat cu Iordănescu și sunt sigur că poate continua și cu Șumudică. A existat un cumul de factori. Eu m-am remarcat, de-a lungul timpului, ca formator de echipe, nu ca un antrenor care a preluat formații gata făcute și le-a gestionat”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Tehnicianul este de părere că CFR Cluj poate câștiga titlul și în sezonul următor, cu Marius Șumudică pe banca tehnică.

„CFR are deja performanța în ADN. Acum contează foarte mult cum va gestiona fiecare club perioada aceasta precompetițională. 

Aș fi un amator să anticipez rezultatele din sezonul viitor, din moment ce sunt multe necunoscute în ecuație, însă Clujul păstrează, în mod clar, șanse să câștige”, a mai spus Iordănescu jr, potrivit sursei citate.

EURO 2020 a debutat vineri seară, cu meciul Turcia – Italia, dar tricolorii urmăresc turneul final din fața televizoarelor. Edi Iordănescu a vorbit și despre ultimele rezultate negative înregistrate de reprezentativa de fotbal a României.

Adevărul e că tuturor ne-au displăcut rezultatele din ultima perioadă și eu nu pot să accept niciodată, ca antrenor activ, că echipa națională a României nu poate să le învingă pe Armenia și pe Georgia! Sunt mai multe motivele pentru care rezultatele nu au fost acelea pe care le așteptam„, a conchis Edi Iordănescu.

Sursa foto- Credit Cronos/Cristian Stavri, Profimedia Images

Citește și EDI IORDĂNESCU MERGE SĂ O ”ÎNCURCE” PE PSG! CLUBUL DIN FRANȚA CARE ÎL DOREȘTE PE ANTRENOR

liga 1realitateaedi iordanescucfr clujfotbal