Edi Iordănescu, impresionat de ceea ce a găsit la FCSB! Sfat prețios pentru Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 07:51,
Edi Iordănescu și Florin Tănase
Edi Iordănescu și Florin Tănase

Antrenorul în vârstă de 43 de ani nu a plecat în cele mai bune condiții de la formația roș-albastră, asta după ce Gigi Becali a intervenit în viața echipei sale și nu și-a onorat promisiunile făcute inițial!

Edward Iordănescu s-a despărțit după doar două luni și jumătate de FCSB, timp în care a bifat opt victorii, două remize și o înfrângere. În ciuda faptului că echipa se afla pe un tren ascendent și continua urmărirea liderului CFR Cluj, patronul echipei a decis că este timpul să se implice din nou, iar acest lucru l-a scos din minți pe tehnician.

Acum, la câteva luni de la încheierea aventurii pe banca vicecampioanei, Edi Iordănescu a dezvăluit că a rămas impresionat de ceea ce a găsit la FCSB. Antrenorul a ținut să laude infrastructura și organizarea clubului, cu mult peste nivelul obișnuit din fotbalul românesc. Cu toate acestea însă, Iordănescu Jr. consideră că atâta timp cât Becali va continua să se implice mai mult decât este cazul, FCSB nu va reuși să obțină performanță.

Am găsit o infrastructură fantastică pentru fotbalul românesc, nu sunt cuvinte mari. O organizare foarte bună, stabilitate financiară deosebită, în sensul în care, dacă prima zi a lunii era sâmbătă sau duminică, vineri intra salariul.

Sunt oameni de calitate în jurul echipei, pe mulți îi știți foarte bine, care, cu mai multă libertate, ar face lucruri deosebite. Am găsit un grup tânăr, foarte disponibil, foarte angrenat, foarte motivat. Din păcate, lipsește o bucățică din puzzle pentru ca echipa să poată performa și a face pași importanți către Europa, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Citește și Lovitura pregătită de FCSB. Un jucător de la CFR Cluj negociază cu vicecampioana României

liga 1gigi becaliedi iordanescudeclaratiifcsb