Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali, însă nu regretă: ”Ar fi fost anumite repercusiuni”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 iunie 2019, ora 13:10,
edi iordanescu
edi iordanescu

Edi Iordănescu (41 ani) a explicat că nu regretă că nu a plecat la FCSB!

Tehnicianul român a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Patronul formației din Capitală l-a chemat pe Iordănescu Jr. la negocieri, la Palat, însă cei doi nu s-au înțeles. Pe banca tehnică a formației roș-albastre a ajuns Bogdan Andone, secundul din mandatul lui Mihai Teja.

”Bineînţeles că ar fi fost o etapă importantă în cariera mea. Mai am un an de contract aici, ar fi fost anumite repercusiuni dacă aș fi întrerupt contractul şi nu regret că am rămas.” a declarat Edi Iordănescu pentru DigiSport.

În sezonul trecut, Gaz Metan a încheiat play-out-ul pe prima poziție. Iordănescu a explicat că formația ardeleană va ieși din insolvență și speră să contruiască o nouă echipă. De asemenea, antrenorul este conștient că Gaz Metan nu are foarte multe avantaje financiare și trebuie să se descurce cu bugetul pe care îl are.

”Este o chestie de săptămâni până ieşim din insolvenţă, sperăm să reconstruim echipa. Vom pierde zece jucători, ceea ce e o mare lovitură pentru mine. Mario Rondon şi Luis Aurelio au semnat cu CFR Cluj, ne-am bazat foarte mult pe ei. Caiado a primit ofertă peste posibilităţile noastre financiare şi probabil îl veţi vedea la Hermannstadt. Ivanov va pleca, Yazalde şi Buşu au terminat şi ei contractele. E posibil ca şi Fofana să primească o ofertă.

Trebuie să reconstruim, să ne mişcăm repede. N-avem foarte multe avantaje, nu putem da bani la semnătură, comisioane la agenţi cât timp suntem în insolvenţă, oraşul e mic, bani mulţi nu avem.” a mai declarat Iordănescu Jr. pentru sursa citată.

Citește și Răzvan Burleanu are încredere totală în elevii lui Mirel Rădoi: ”Nu sunt emoţii deloc”

edi iordanescudeclaratiifcsbliga 1