Edi Iordănescu, pesimist înaintea startului de sezon: „Clasamentul spune că plecăm cu șansa a treia!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 14:07,
iordanescu
iordanescu

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre șansele pe care le au ardelenii la câștigarea campionatului în acest an!

Antrenorul formației din Gruia este de părere că formația pregătită de el pleacă cu șansa a treia în acest an, în lupta pentru câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv pentru clujeni.

„Am văzut ca pe o reparaţie, o provocare şi pentru noi. Sunt convins că vom avea șansa noastră importantă pentru a mai aduce încă un trofeu la Cluj. Clasamentul spune că plecăm cu șansa a treia” a declarat Edi Iordănescu, pentru As.ro.

Citește și Ianis Hagi, foarte aproape să plece de la Rangers! Echipa de Champions League care îl vrea pe internaționalul român

Edi Iordănescu a mărturisit că nu a reușit să vadă trofeul cucerit în mandatul precedent de pe banca ardelenilor, și anume Supercupa României, câștigată în fața Craiovei.

„O văd acum pentru prima oară. Nici nu o văzusem, nu mai vorbesc să fac poză cu ea. Când am intrat în vestiar să fac o poză cu trofeul, deja nu mai era acolo. Poate la următorul o să fiu mai aproape. Primul lucru asta o să fac, îţi promit, a declarat Iordănescu pentru sursa citată.

CFR Cluj este pe locul 3 în acest moment în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate după prima parte a campionatului și se află la 3 puncte distanță față de liderul FCSB.

În primul meci oficial din 2021, CFR Cluj primește vizita revelației acestui sezon, Academica Clinceni, ocupanta locului 5 în Liga 1.

Citește și VIDEO | Aston Villa-Liverpool 1-4. A debutat, a marcat, s-a bucurat, dar și-a cerut tricoul înapoi! Moment incredibil

 

 

 

cfr clujrealitatealiga 1sanse la titluedi iordanescu