Edi Iordănescu, pus la punct de sponsorul medieșenilor! „Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 26 septembrie 2019, ora 13:23,
edi-iordanescu

Edi Iordănescu vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș, după două înfrângeri consecutive în Liga 1 și după eliminarea neașteptată din Cupa României. Sponsorul principal al medieșenilor a anunțat că antrenorul este liber să plece dacă vrea și a subliniat că nu va opri finanțarea echipei.

După eşecul suferit în şaisprezecimile Cupei, 1-2 pentru Foresta Suceava din Liga a 3-a, Iordănescu Jr. a anunţat că va discuta cu oficialii clubului despre rezilierea contractului.

Antrenorul a acuzat problemele mari de lot și a cerut investiții pentru aducerea unor jucători noi.

A apărut o ştire conform căreia Romgaz a oprit finanţarea la echipa Gaz Metan Mediaş din cauza plecării antrenorului Edi Iordănescu. Eu sunt de principiu că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Această decizie nu s-a luat la niciun nivel, nu s-a pus în discuţie, nu ştiu de unde a apărut ştirea. 

Romgaz nu face parte din conducerea societăţii. D-aia nici nu am discutat până acum de atacurile lui Edi la conducerea clubului. Am o linie deschisă şi cu Edi Iordănescu, şi cu domnul Mărginean în măsura în care este nevoie de mine şi pot ajuta.

Probabil că Edi Iordănescu are o ofertă mai bună din străinătate, de nerefuzat! Oricum, el se exprimă mai bine în presă decât în discuțiile personale. Cum am spus și când m-a sunat Mihai Teja și mi-a zis că are ofertă de la FCSB, cine vrea să plece e liber!„, a spus Adrian Volintiru, directorul Romgaz, la DigiSport.

Gaz Metan Mediaș a început excelent sezonul de campionat și a fost pe primul loc în Liga 1 după 8 etape. Au urmat eșecurile cu Viitorul (1-4) și Universitatea Craiova (2-3).

Ce a spus Edi Iordănescu după eliminarea din Cupă

Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsabilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele.

Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să îi anunţ că doresc încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională. Din păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie.

Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite. Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central. De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din liga 1 care este în această situaţie

antrenorromgaziordănescuedi iordanescudirector generalgaz metan mediașAdrian Volintirusponsor
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”