Edi Iordănescu savurează deja numirea la naţională! Cum a fost surprins tehnicianul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 20 ianuarie 2022, ora 23:53,
EDI IORDĂNESCU
EDI IORDĂNESCU

Edi Iordănescu este foarte aproape de a fi numit selecţionerul României. După ce discuţiile cu Ladislau Boloni au intrat în impas, aceasta a devenit principala variantă pentru postul lăsat vacant de Mirel Rădoi la finalul lui 2021.

După ce Federaţia a anunţat că sâmbătă se va afla numele selecţionerului, Edi Iordănescu a ieşit deja să sărbătorească. Tehncianul a fost surprinsalpturi de bunul său prieten Daniel Stanciu la un restaurant în nordul capitalei. După ce le-a transmis ultimele condiţii celor de la FRF, Edi Iordănescu a imortalizat momentul cu Daniel Stanciu, pe care ulterior l-a publicat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edi Iordanescu (@ediiordanescu)

Mihai Stoichiță, detalii de ultim moment! Când va fi anunțat noul selecționer

Mihai Stoichiță a anunțat în urmă cu puțină vreme că așteptarea va lua sfârșit sâmbătă, atunci când federalii vor comunica decizia finală. Totodată, directorul tehnic a transmis și ce așteptări are FRF de la noul selecționer.

,,Mâine (n.r – vineri) se va hotărî cine va fi noul selecționer, iar sâmbătă va fi comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci” a spus Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport.

Citește și NEWS ALERT | Edi Iordănescu, la un pas să devină noul selecționer al României! Ultimele informații

romaniafrfdaniel stanciuedi iordanescuechipa nationala