SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Edi Iordănescu strânge rândurile! „Nu avem planul B la Craiova!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 13:50,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

FC U Craiova 1948 – FCSB este derby-ul etapei în Liga 1. După victoria la scor din derby-ul cu Dinamo, Edi Iordănescu şi-a avertizat jucătorii că îi aşteaptă un meci dificil la Craiova.

Iordănescu a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa lui Adrian Mutu şi le-a cerut jucătorilor să lase în urmă euforia de la derby.

„Ne-am reconectat pentru ce urmează, vom avea în faţă un adversar important, cu tradiţie, cu suporteri, care vor transforma seara într-un meci de ambiţie, de orgoliu şi mă aştept la un meci dificil. Trebuie să avem aceeaşi atitudine ca la meciul cu Dinamo. Nu avem un plan B, nu avem altă variantă, ne dorim să mai punem trei puncte la clasament.

O echipă cu jucători interesanţi, un antrenor care are o experienţă vastă ca şi jucător. Adi este un antrenor foarte preocupat, îi prevăd un viitor deosebit în cariera de antrenor. Cred că puteau să aibă mai multe puncte cu puţină şansă, cel puţin patru, cinci puncte lejer. Au avut ocazii, au creeat, se vede coerenţă şi consistenţă în jocul lor. Trebuie să avem mentalitatea corectă ca să putem avea pretenţii” – a declarat Iordănescu jr. înaintea partidei de la Craiova.

U Craiova 1948 – FCSB se va juca sâmbătă seară, de la ora 20:00.

Finanţatorul Adrian Mititelu jr. se aşteaptă la 15.000 de suporteri în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”.

liga 1mititeluantrenorfcsbiordănescucraiovaderby