SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Edi Iordănescu, sub presiune: „Doamne ferește să vină vreo înfrângere. Explodează totul”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 22:22,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

În ciuda rezultatelor bune a celor de la FCSB, Gigi Becali nu este pe deplin mulțumit.

Finanțatorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că își dorește ca jucătorii antrenați de Edi Iordănescu să aibă posesia contra adversarilor.

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, atunci nu e bine. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a fost declarația dată Gigi Becali, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, care l-a iritat pe Edi Iordănescu.

Azi, tehnicianul roș-albaștrilor a postat pe Facebook un mesaj în care s-a arătat deranjat de declarația oferită de Gigi Becali, iar situația de la FCSB nu pare a fi una bună.

Citește și EDI IORDĂNESCU, DISCURS-MANIFEST DUPĂ DECLARAȚIILE FĂCUTE DE GIGI BECALI: „M-AM ÎNȘELAT!”

Florentin Prunea a vorbit despre ultimele evenimente de la FCSB.

Momentul pe care l-a ales să vină la FCSB a fost unul greu. El își desfășoară activitatea în condiții speciale. A luat o echipă care era într-o debandadă totală. Dacă mai vine și altcineva și începe un atac împotriva grupului, atac frontal adică ’Dom’ne, nu-mi convine jocul, chiar dacă noi câștigăm’… Sigur că jocul poate să fie unul mai bun, dar aceste lucruri trebuie să rămână în interiorul clubului.

Citește și VIDEO | FLORICICA DANSATOAREA I-A CERUT LUI LAURENȚIU REGHECAMPF S-O IA DE SOȚIE: „TREBUIA SĂ TRĂIEȘTI CU MINE”

Foto: Sport Pictures

Eu sunt convins că Gigi dacă se ducea și vorbea cu Edi și nu ieșea în spațiul public cu aceste lucruri… Edi este un om cu care poți să discuți orice, îl cunosc foarte bine.

Nu mi se pare firesc să pună presiunea asta, dar îl cunoaștem toți pe Gigi. Era clar. Nu putea să stea departe. Știa toată lumea, toți care îl cunoaștem. Au fost oameni care au spus: ’Aveți puțină răbdare că o să vedeți ce se va întâmpla’. Confirmarea vine acum, el nu poate să stea departe. El tratează echipa asta ca și cum ar fi jucăria lui. Pe el nu îl interesează rezultate, suporteri, el are drumul lui. Important e să se simtă bine.

Aici sunt două lucruri. Unul e problema contractuală. Edi Iordănescu nu va renunța cu siguranță la clauzele contractuale și bine face și bine a făcut peste tot unde a fost că și-a securizat contractul. Și a doua: Doamne ferește să vină vreo înfrângere! Că dacă pe fondul ăsta de discuții în contradictoriu mai apare și o înfrângere, explodează totul că așa e la noi la români”, a declarat Florin Prunea la ProSport.

Citește și EXCLUSIV | PATRONUL FCSB, NEMULȚUMIT DE JOCUL ELEVILOR LUI EDI IORDĂNESCU! CINE ESTE „CHEIA” ROȘ-ALBAȘTRILOR

florin pruneafcsbrealitateaedi iordanescuexclusivfotbal