VIDEO | Edi Iordănescu, entuziasmat după victoria cu CS U Craiova: ,,Jocul ne dă încredere pentru ce urmează”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 00:13,
edi iordanescu

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a reacţionat la finalul victoriei echipei sale din derby-ul cu CS U Craiova, scor 3-1.

În urma acestui rezultat, tehnicianul ardelenilor a declarat că entuziasmul a revenit din nou în vestiarul elevilor săi.

csu craiova cfr dan nistor

Jocul prestat de jucătorii săi îi dau încredere lui Iordănescu pentru acest final de campionat, după cum chiar el susţine.

,,Am venit după puncte, după o victorie, aveam nevoie. Este un rezultat extrem de important susținut de un joc foarte bune. S-a întors entuziasmul în vestiar, avem datoria să rămânem echilibrați, ne mai așteaptă două finale. Echipa a arătat foarte bine fizic și nivelul calitativ a fost unul foarte bun.

Sursa foto- Profimedia Images Edi Iordănescu

După ce am fost egalați, au fost zece minute, singura perioadă în care nu am arătat așa cum aș fi vrut. Eu spun că am controlat și prima repriză, dar a doua a fost total a noastră. A intrat bine și banca, a fost un joc care ne dă încredere pentru ce urmează.

Suporterii, să nu se dezică de echipă, de jucători, nici în momentele grele. A fost un curent pe care și echipa l-a simțit după meciul cu Sepsi. Probabil că după acel joc slab, anumite poziții erau normale, dar să nu uităm că e greu să jucăm la trei zile.

Cu o zi de recuperare și una înaintea meciurilor, eu lucrez foarte puțin spre nimic, nu putem decât să-i sprijin mental pe jucători. Metodica este influențată de calendar, tactica este la parametri minimi. S-a gestionat bine începutul de joc, întreg staff-ul meu are acest merit, băieții s-au strâns.

Am intrat bine și a doua repriză. I-am văzut puțin frustrați la pauză pe jucători pentru că meritam mai mult. Mă bucur că fotbalul a fost drept cu noi.”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul jocului cu CS U Craiova.

csu craiova cfr

În urma rezultatului din această etapă, CFR Cluj rămâne pe primul loc în play-off, cu 48 de puncte acumulate în clasament.

De cealaltă parte, CS U Craiova staţioanează şi ea pe locul 3 în play-off, acolo unde a acumulat până acum 37 de puncte în ierarhie.

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj, demonstraţie de fotbal în Bănie! CS U Craiova tremură serios pentru locul 3

cfr clujliga 1play offedi iordanescurealitateacraiova
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire