El va fi cel mai bine plătit jucător britanic din istorie! Juventus îi dă un salariu uriaş

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 11 februarie 2019, ora 20:32,
ramsey

Aaron Ramsey a semnat un precontract fabulos cu Juventus. În vară, mijlocaşul galez va pleca de la Arsenal după 11 ani şi va ajunge în curtea Bătrânei Doamne. Salariul pe care italienii îl oferă este unul uriaş!

Mai multe surse din presa britanică vorbesc despre o ofertă ameţitoare de 400.000 de lire sterline pe săptămână pentru Ramsey. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani va deveni astfel cel mai bine plătit jucător britanic din istorie. 23,7 milioane de euro pe sezon ar urma să încaseze Ramsey după ce va semna oficial cu Juventus la 1 iulie.

În Serie A, doar Cristiano Ronaldo are un salariu mai mare decât va avea Ramsey. Starul lui Juventus încasează 31 de milioane de euro pe sezon.

Motivul din spatele afacerii este unul care ţine de performanţele lui Ramsey în ultimul deceniu. Conform statisticilor, în cele cinci campionate puternice ale Europei, dintre toţi mijlocaşii centrali doar Cesc Fabregas a contribuit la mai multe goluri pentru echipele la care a evoluat decât Ramsey.

Juventus îşi continuă astfel politica de a aduce jucători importanţi liberi de contract. Emre Can, Sami Khedira, Kingsley Coman sau Dani Alves au ajuns la Torino după ce îşi duseseră la final contractele cu echipele lor.

aaron ramseycontractjuventustara galilorsalariumijlocasarsenal
Luis Suarez bite

EURO 2020 VIDEO | Luis Suarez e istorie! Cine l-a urmat și și-a mușcat adversarul în Franța – Germania

germania franta profimedia

EURO 2020 | VIDEO | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a făcut diferenţa