Elias Charaloambous a semnat contractul cu FCSB

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 30 martie 2023, ora 14:46,
FCSB
FCSB

FCSB a anunțat, joi, că Elias Charaloambous este noul antrenor al grupării roș-albaștrilor, după ce tehnicianul a semnat noul contract.

Potrivit comunicatul oficial emis de clubul bucureștean, tehnicianul a participat la primul antrenament al echipei și s-a întâlnit cu jucătorii, membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

”FCSB anunţă că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre.

Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii şi membrii staff-ului tehnic, medical şi administrativ.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese!

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesionişti, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiaşi an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri şi a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte şase luni la Doxa Katokopias (Cipru) şi APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, se arată în comunicatul oficial al FCSB-ului.

 

Elias Charaloambousfcsb