Emil Săndoi, în mare formă înainte de debutul în Liga 1: „Cei mai buni fundași? Eu și Gică Popescu”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 21:00,
Emil Săndoi
Emil Săndoi

Liga 1 debutează în această seară cu meciul dintre FC Botoșani și FCSB, iar de-a lungul weekend-ului intră în scebă și restul echipelor, printre care și Chindia.

Formația din Târgoviște a fost surpriza plăcută a ediției trecute din play-out, atunci când a încheiat pe locul 7. În cadrul unui eveniment în care dâmbovițenii și-au prezentat noul echipament și sponsorul tehnic, Emil Săndoi a susținut o conferință de presă în pregătirea meciului cu Rapid de pe Arena Națională.

Antrenorul principal al Chindiei a prefațat duelul cu nou-promovata din Liga 1, un duel la care sunt așteptați să asiste mulți fani ai Rapidului.

Mereu mi-a plăcut să joc în Giulești. De data aceasta vom juca pe Arena Națională. Și eu, dar și jucătorii mei, vom fi motivați de atmosfera de acolo. În acea atmosferă o să fim mai puternici. Ca să mă refer la acest moment, sperăm să fim”, a declarat fostul selecționer de tineret.

Chestionat asupra celui mai bun cuplu de fundași centrali pe care l-a văzut vreodată, Emil Săndoi a răspuns instant, pe un ton glumeț: Eu și Gică Popescu”.

Chindia și Rapid se vor întâlni duminică, de la ora 21:30, într-un meci pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | CHINDIA, ȘASE TRANSFERURI DINTR-UN FOC. TÂRGOVIŞTENII ŞI-AU PREZENTAT ULTIMELE ACHIZIȚII

liga 1chindiarealitatearapidsandoi