Emil Săndoi și-a fixat obiectivul pentru partidele cu Spania U21 și Olanda U21: „Este prima acţiune pe care o am! Asta îmi doresc!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 septembrie 2022, ora 11:26,
Emil Săndoi
Emil Săndoi

Emil Săndoi a fost ales selecționer al naționalei României U21. Tinerii „ticolori” vor întâlni Spania U21 și Olanda U21 în două partide amicale, iar Săndoi le consideră cele mai puternice echipe naționale din această categorie de vârstă.

Pentru Săndoi, acesta va fi debutul în calitate de selecționer al României U21. Iată ce obiectiv și-a propus.

„Asta îmi doresc!”

Chiar dacă întâlnim două dintre cele mai puternice selecţionate din Europa şi din lume la nivel de tineret, ne dorim să facem o figură frumoasă. Şi pentru mine este prima acţiune pe care o am la acest lot, încerc într-un timp foarte scurt să le descopăr toate toate calităţile şi să le pun în valoare Şi sunt convins că avem băieţi de caracter aici.

În ultima perioadă au ieşit mai mulţi jucători tineri la rampă au fost şi şapte goluri marcate de jucători tineri pe parcursul unei etape. E un lucru îmbucurător, mă bucur cel mai mult pentru ei, pentru că rezultatul îţi dă o anumită încredere şi pot creşte într-o anume maturitate fotbalistică.

Îmi doresc ca ei să aibă evoluţii bune în continuare la echipele de club şi aici să ajungă fără accidentări şi dornici să demonstreze şi să obţină rezultate bune”, a declarat Emil Săndoi, pentru site-ul oficial al FRF

romania u21emil săndoi