Emoționant! Un fotbalist din Liga 1 trece prin momente dificile: ”Fetița mă sună zilnic și plânge!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 31 martie 2020, ora 22:57,
fbd3860f-11af-4fee-a9f0-c21ef490b475
fbd3860f-11af-4fee-a9f0-c21ef490b475

Un fobalist din Liga 1 a vorbit despre situația complicată în care se află din cauza faptului că trebuie să stea în România în timpul pandemiei de coronavirus.

Lukas Droppa, fotbalistul celor de la Gaz Metan, se află într-o situație disperată. Jucătorul de 30 este blocat la Mediaș din cauza pandemiei de COVID-19 și nu își poate vedea familia care se află în Cehia.

Emoționat, fotbalistul a dezvăluit că fetița sa îl sună în fiecare zi și plânge în telefon, iar soția acestuia este însărcinată și poate naște în orice moment.

”Sunt blocat în casă. Eu la Mediaș, familia în Cehia. Greșeala mare a fost acum două săptămâni, după ce s-a blocat campionatul. Trebuia să fim lăsați noi, străinii, să poată pleca din România, fiecare la familia lui. Am pierdut timpul, iar acum sunt blocat aici. Unde să te mai duci? Aeroportul e blocat, nu mai sunt curse. Și așteptăm ce? Stăm și ne antrenăm degeaba.

Unii nu și-au văzut copiii de trei luni, mai durează alte trei, deja e prea mult! Pe bune, de fapt e ca la închisoare, că nu poți să-i zici că ești în vacanță, deși nu faci nimic. Suntem mulți în situația de a ne vedea copiii o dată la șase luni.

Soția mea e însărcinată, trebuie să nască. Azi, mâine, zilele astea, poate chiar acum, când vorbim! Stau aici degeaba, fără să pot s-o ajut. Va naște un băiețel. Fetița noastră de 4 ani mă sună zilnic și plânge: „Tati, tu de ce nu vii la noi? De ce nu vii acasă?”. Îmi vine să urlu, să plâng și eu, m-ar elibera, jur. Înnebunesc! Partea bună e că la Gaz Metan contractele sunt plătite la timp, oamenii au fost corecți mereu” a declarat Lukas Droppa pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și Grozav si Latovlevici, DAȚI AFARĂ în plină pandemie! Comunicatul emis de Kisvarda

Lukas Droppadeclaratiicoronavirusgaz metan mediaș