Episod incredibil cu un mare dinamovist! A fost arestat pentru că avea desenate coarne pe poza din pașaport

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 07 martie 2021, ora 17:45,
4.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-LAZIO ROMA 1-3,LIGA CAMPIONILOR (28.08.2007)

Un episod incredibil cu un mare dinamovist în prim plan a fost dezvăluit. Unul dintre momentele ireale din cariera unui fost mare jucător al formației din Ștefan cel Mare, a fost dezvăluit după 11 ani.

În ianuarie 2011, Adrian Cristea (37 de ani) a fost la un pas să fie arestat în Turcia. Motivul? Poliția de Frontieră i-a spus că are coarne desenate pe poza din paşaport!

”Mai întîi, Adrian şi-a uitat paşaportul acasă, de au intrat toţii şefii în panică, fiindcă risca să dea tot programul de zbor peste cap. În fine, Prinţul a luat un taxi, s-a dus acasă, a luat paşaportul, l-a dat delegatului, n-a fost nici o problemă pînă s-a ajuns în Turcia. Nimeni n-a băgat însă de seamă ce urma.

Erau trei cu armele îndreptate spre el, de parcă era criminal. «Ce-ai făcut, mă, de te-au luat aştia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dădea nedumerit din umeri. Cînd colo, unul dintre poliţişti, cu o faţă fioroasă, i-a arătat delegatului paşaportul lui Cristea. Al nostru se uită la document şi pufneşte în rîs. Nici nu se vedea faţa fotbalistului, era mînjit tot cu marker negru.

A povestit atunci Adrian: «Păi da, fiindcă plîngea fiică-mea de se cutremurau geamurile, i-am dat paşaportul să se joace cu el. Nu mai ştiam ce să fac ca s-o liniştesc. Ea s-a cuminţit, dar abia apoi am observat că a desenat pe paşaport. Mi-a făcut «ochelari negri», în jurul ochilor, şi urechi mari. Ce să mai fac acum?!

Se uita ăla la paşaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Un altul îi explica povestea în limba lor. L-a studiat şeful pe toate părţile, după care se uită uşor nedumerit la Adrian şi-i zice: «Hmm, you’re stupid! Very stupid!». După vreun sfert de oră l-au eliberat pe Cristea, care n-avea nici o teamă. Omul ăsta o să trăiască 100 de ani, că n-are nici un stres. L-au pus la revenirea în ţară să-şi facă alt paşaport, ăla nu se mai putea folosi.” a declarat un coechipier de-al lui Adrian Cristea pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și Cel mai în vârstă sportiv care a învins COVID-ul! ”Am avut nevoie de mască de oxigen. E o boală teribilă!”

scenă irealădeclaratiiadrian cristearealitatea
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”