Eric de Oliveria, semnal de alarmă după ce a fost internat în spital: „Am ajuns la 112 kg, iar acum am 100! Încep de acum să am grijă de viața mea!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 13:31,
Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, Eric de Oliveria, a fost recent internat în spital din cauza unui blocaj renal. Se pare că acesta se simte mult mai bine acum, dar a ținut să transmită un mesaj puternic.

Mai exact, perioada petrecută în spital l-a făcut pe fostul fotbalist brazilian să reflecte mai mult la viața sa. Acesta a decis să facă niște schimbări importante în viața sa de acum înainte.

„M-am gândit și încep acum să am grijă de viața mea!”

„Am o problemă, sângele se îngroașă foarte mult și destul de repede și s-a creat un cheag, care s-a oprit la o arteră către rinichi. Am făcut o arteriografie și am reușit să sparg acest cheag. Acum, cu tratament, nu mai am probleme de a reveni un nou cheag.

Din cauza asta nu mai joc fotbal. Am aflat foarte târziu, am cheltuit foarte mulți bani pentru tratamente care, majoritatea, au fost degeaba. Știam de această problemă, dar nu în totalitate și cred că, în această săptămână în care am fost la spital, m-am gândit și încep acum să am grijă de viața mea”, a declarat Eric, pentru digisport.ro.

Eric a vorbit și despre momentul din carieră în care a început declinul său:

„Alimentația e prima care trebuie schimbată, tot ce ține de mâncare, de băutură. Am stat în spital cu niște pacienți care au avut probleme și m-au făcut să mă gândesc că mai importantă decât viața mea este familia. Și atunci trebuie să am grijă de viața mea ca să fiu cu familia mea.

Declinul meu a început când am plecat de la Viitorul, într-adevăr, mai ales că, după ce am fost la Voluntari, am început să nu mai am grijă de alimentație.Am început să mănânc tot ce puteam, ce credeam eu că e bun pentru mine.

De acum încolo o să vedeți un alt Eric. Am ajuns la 112 kg, iar acum am 100, dar obiectivul meu este să mă întorc la 85-84 kg fără să forțez, ca să pot să fac tot ce am iubit, cel puțin să mă joc cu copiii mei”, a mai spus Eric de Oliveira, pentru sursa citată.

Iată echipele pentru care Eric de Oliveria a evoluat în cariera sa:

#ericdeoliverialiga1