Eroul lui Sepsi e gata să joace pentru naționala Ungariei: „Voi spune da cu toată inima”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 26 mai 2023, ora 19:30,
Roland Niczuly
Roland Niczuly

Portarul și căpitanul lui Sepsi, Roland Niczuly, a recunoscut că ar accepta propunerea de a juca pentru naționala Ungariei.

Voi spune da cu toată inima, dar nu m-a contactat nimeni din Ungaria”, a spus Robert Niczuly

Sepsi și-a păstrat Cupa României, după ce a învins “U” Cluj-Napoca la loviturile de departajare. Roland Niczuly a devenit eroul echipei din Sfântu Gheorghe, apârând trei șuturi ale adversarilor.

Cu antrenorul portarilor, Cornel Cernea, am avut o analiză video de 2 ore a tuturor executanților clujeni. Până acum nu eram cunoscut pentru penalty-uri, nu salvasem niciodată trei penalty-uri într-un meci, dar am făcut asta în cel mai bun moment.

Sunt foarte încrezător că vom avea mare succes și în cupele europene. Așteptăm cu entuziasm următorul test internațional de forță”, a precizat Roland Niczuly, într-un interviu pentru Nemzeti Sport.

Totodată, Niczuly a recunoscut că nu ar refuza să apere pentru naționala Ungariei. „Nu știu de unde au apărut aceste zvonuri, dar știu că se vorbește. Nimeni din Ungaria nu m-a contactat în legătură cu asta, dar cred că e devreme, abia a trecut finala.

Știu doar că, în cazul în care voi primi o convocare de la naționala Ungariei, voi spune da cu toată inima. Nu m-aș gândi nicio secundă. Sunt maghiar și ar fi o mare onoare, mi s-ar îndeplini visul. Mă bucur că am atras atenția fanilor maghiari, însă vă spun că momentan nu știu mai multe”, a dezvăluit Niczuly.

Roland Niczuly