UPDATE: Universitatea Craiova a renunțat la Laurențiu Reghecampf! Anunțul clubului, confirmat de antrenor

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 12 iunie 2022, ora 20:51,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Echipa de fotbal Universitatea Craiova se reunește luni, 13 iunie, pentru a începe pregătirea viitorului sezon competițional. De la eveniment va lipsi antrenorul Laurențiu Reghecampf, care nu va mai pregăti gruparea olteană.

Universitatea Craiova a renunțat la Laurențiu Reghecampf!

Gruparea din Bănie a făcut un anunț oficial, pe pagina de facebook, informând că Laurențiu Reghecampf nu va mai pregăti echipa. „Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, este anunțul făcut.

Laurentiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova în iulie 2021, când a semnat un contract pe două sezoane. În sezonul trecut nu a câștigat niciun trofeu, dar a calificat echipa în preliminariile Conference League, după ce a câștigat barajul cu FC Botoșani.

Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. – duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vrea să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Reghecampf, pentru Digi Sport.

laurentiu reghecampf