Eugen Neagoe, declarații înainte de FCU – Universitatea Craiova: „E un meci decisiv”

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 07 august 2022, ora 13:07,
Eugen Neagoe consideră că Sergiu Hanca trebuie să joace fundaș dreapta, nu mijlocaș cum va fi folosit la Universitatea Craiova
Eugen Neagoe consideră că Sergiu Hanca trebuie să joace fundaș dreapta, nu mijlocaș cum va fi folosit la Universitatea Craiova

„Cu siguranță, acest meci este foarte important pentru ambele echipe. Cred că este decisiv pentru Universitatea Craiova, e mai complicat meciul pentru ei. Dacă ne uităm în clasament, pot ajunge pe loc retrogradabil dacă pierd. Trec patru etape și nu câștigi, e foarte greu.

Din ce am văzut pe acest start de campionat, cei de la FC U stau mult mai bine fizic. Jucători de valoare au ambele echipe. Am auzit multe lucruri despre preparatorul fizic pe care îl au cei de la FC U, lucrează de mulți ani acolo.

Nici joi, în Conference League, n-au arătat bine fizic cei de la Universitatea Craiova. Au fost dominați copios de către cei din Ucraina. N-au avut niciun șut pe poartă timp de 90 de minute, asta spune multe lucruri.

Cu siguranță, vor fi probleme dacă Universitatea Craiova nu va câștiga în această seară. Probabil se vor lua anumite măsuri, pot să renunțe la antrenor sau la anumiți jucători. Sunt orgolii foarte mari, fiecare patron își dorește foarte mult victoria în această seară. Oamenii iubesc foarte mult fotbalul în Oltenia”, a spus Eugen Neagoe, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

universitatea craiova