Eugen Trică, după FC ,,U” Craiova 1948 – Farul, scor 0-0: ,,E păcat că nu am avut realizări”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 23:07,
trica

Partida dintre FC Universitatea Craiova 1948 şi Farul Constanţa, din etapa a 19-a a Ligii a 2-a, disputată pe ,,Ion Oblemenco”, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Meciul disputat la Craiova a fost unul foarte echilibrat, ambele reprize însumând foarte puţine ocazii de o parte şi de alta.

Eugen Trică, antrenorul Craiovei, a vorbit la finalul jocului cu Dobrogenii. Acesta se declară mulţumit de punctul obţinut pe teren propriu.

,,Meciul de azi a fost echilibrat, au existat ocazii de ambele părți. A fost un meci cu ritm, mă declar mulțumit de atitudinea jucătorilor. Păcat că n-am avut realizări.

E un punct important, sunt mulțumit cu el. Am revenit pe primul loc, iar ăsta e un lucru bun. Nu reușim să marcăm, trebuia să fructificăm o ocazie. I-am avertizat pe jucători, Farul joacă cel mai frumos fotbal din Liga 2. Se joacă până în ultima etapă, va fi o presiune în plus pentru jucători și antrenori. Nu-mi amintesc un campionat la fel de interesant la Liga 2, să se bată 10 echipe pentru promovare. La Reșița vom reuși să marcăm și totul va intra în normal. Ne lipsesc foarte mult suporterii.”, a declarat Eugen Trică, la finalul jocului cu Farul.

În urma acestui rezultat, FC Universitatea Craiova 1948 revine pe primul loc în Liga a 2-a, cu 32 de puncte strânse în urma celor 18 jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Farul urcă pe locul 3 în Liga a 2-a, unde acumulează tot 32 de puncte, însă din 19 partide disputate în campionat.

Citeşte şi FC ,,U” Craiova 1948, doar remiză la meciul de redebut al lui Trică! Oltenii au dat-o la pace cu Farul pe ,,Ion Oblemenco”

realitateafaruleugen tricaliga 2fc u craiova 1948
gigi becali

Gigi Becali, bun de plată! Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru Naţional Arena

fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor