SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EURO 2020 | Gică Popescu, prezent la Arena Națională pentru Ucraina – Austria: „Acolo o să stau!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 21 iunie 2021, ora 19:18,
Gică Popescu pe Arena Națională, EURO 2020
Gică Popescu pe Arena Națională, EURO 2020

Fostul căpitan al Generației de Aur, Gică Popescu, și-a făcut apariția la partida dintre Ucraina și Austria, ultimul meci din faza grupelor de la EURO 2020 găzduit de București!

România a organizat în premieră dueluri la un Campionat European, astfel că partidele din grupa C au reprezentat un motiv de sărbătoare pentru fotbalul românesc. Cu toate acestea, prima partidă disputată la București de la EURO 2020 a stârnit o mulțime de controverse, asta după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au stat la tribună, în timp ce mai mulți politicieni au primit bilete în zona VIP.

Prezent la stadion înainte de Ucraina – Austria, Gică Popescu a vorbit despre locul pe care îl va ocupa în tribunele Arenei Naționale și a ținut să precizeze că va sta în aceeași zonă ca și data trecută. Cu toate acestea, „Baciul” a mărturisit că nu așteaptă scuze de la cei din partea FRF și se simte extraordinar acolo unde are bilet.

(Unde va prinde ploaia astăzi?) M-am pregătit de ploaie! Acolo unde am bilet. La tribună a doua. Dacă acolo mi-am luat bilete, acolo merg. (Și-au cerut scuze cei de la Federație?) Nu trebuie să-mi ofere niciun fel de scuze. Eu acolo mi-am luat bilete, acolo stau. Mă simt extraordinar. Sper să fie și astăzi cum a fost și la primul meci.

Gică Hagi și-a intrat în pâine. De astăzi e antrenorul echipei (Farul Constanța), trebuie să stea acolo și să se ocupe de echipă. La meciuri venim noi. S-a apucat de antrenamente de o săptămână cu anumiți jucători pe care voia să-i vadă. Astăzi am anunțat și fuziunea cu Farul Constanța. Este un nou proiect la care noi ținem foarte mult și nu era altă persoană mai potrivită care să preia banca tehnică a lui Farul. La „optimi” poate îl aduc și pe el”, a spus Gică Popescu, înainte de Ucraina – Austria.

Citește și GENERAŢIA DE AUR, IRONIE DIN VACANŢĂ. „MAI BINE DECÂT LA A DOUA!”

arena nationalaeuro 2020declaratiigica popescurealitatea